Ideal Petrol

Firma „Ideal kompani“ d.o.o.  osnovana je 1997. godine u Banjoj Luci i od svoga osnivanja bavi se trgovinom naftom i naftnim derivatima. Kroz godine poslovanja, firma je otpočela da se bavi investicionom izgradnjom i stvaranjem novih nekretnina za prodaju.


Kontakt

Tel:    +387 51 /233 – 333,
Fax:   +387 51 / 233 – 330
Email: info@idealkompani.com

Adresa

Adresa:
Veselina masleše 15
Grad: Banja Luka

Firma „Ideal kompani“ d.o.o. osnovana je 1997. godine u Banjoj Luci i od svoga osnivanja bavi se trgovinom naftom i naftnim derivatima. Kroz godine poslovanja, firma je otpočela da se bavi investicionom izgradnjom i stvaranjem novih nekretnina za prodaju.
Firma je privatno vlasništvo.

Direktor „Ideal kompani“ d.o.o. je gdja Nataša Luburić, a firma trenutno zapošljava 23 radnika.
Sjedište preduzeća je u ul.Veselina Masleše br.15 (Gospodska ulica) u Banjoj Luci.
Kontakt telefoni: +38751233-333, fax:+38751233-330
e-mail: info@idealkompani.com

Preduzeće “Ideal kompani” d.o.o. je proglašeno od strane Privredne komore Republike Srpske za najuspješnije preduzeće u 2003. godini – sektor trgovine.

U svom sastavu firma je imala dvije benzinske pumpne stanice, u ul.Ivana G.Kovačića 203a (izlaz iz Grada Banje Luke) i ul.Bilećka bb (ulaz u Grad Banju Luku), koje su 2008.godine prodane slovenačkoj firmi “Petrol” d.d. Ljubljana.

Pored benzinskih pumpi, firma je u sklopu “Ideal kompani” d.o.o. imala poslovnu jedinicu sa objektom autoservisa, koji je pružao usluge popravke motornih vozila, vulkanizerske usluge, usluge tehničke ispravnosti motornih vozila , kao i objekat novoizgrađenog salona automobila. Ove objekte firma je takođe prometovala.

U 2010.-oj godini, firma je dovela do kraja projekat izgradnje nove benzinske pumpne stanice u ul.Omladinska , na izlazu iz Grada Banje Luke, pravac prema Sarajevu. Benzinska pumpa je izgrađena po savremenim standardima , moderno opremljena, sa širokim asortimanom u market objekta i kaffe barom. Ovaj objekat danas uspješno posluje kao poslovna jedinica firme.

U okviru investicione izgradnje, firma je razvila projekat za izgradnju poslovno-stambene zgrade u naselju Nova Varoš, koji je okončan 2011. Godine i pusten na useljenje. Ukupno 42 stambene jedinice, sa 6 poslovnih prostora i garažnim mjestima u podrumu su useljeni.
U novembru 2013. godine, završena je izgradnja stambeno-poslovnog objekta u Bulevaru Stepe Stepanovica 101a, pored studentskog doma u Banjoj Luci, obezbjeđena upotrebna dozvola i objekat sa 15 stambenih jedinica i 3 poslovna prostora je useljen u potpunosti.
Firma takođe posjeduje zemljište u centru Grada Banje Luke, na kojem je planirana izgradnja šoping centra na cca 54600 m2 savremenog dizajna sa prodajnim prostorima, supermarketom, kafe barovima, restoranima različitog tipa, fitnesom, poslovnim kancelarijama i multipleks kinom. Za ovaj objekat urađeno je idejno rješenje, izrađen je projekat, te se uskoro očekuje da se otpočne sa gradnjom ovog objekta. Svi poslovni prostori će se iznajmljivati.
Paraleno sa ovim, firma „Ideal kompani“ doo gradi još jednu benzinsku pumpu, koja je na 50% izgrađenosti trenutno, u naselju Obilićevo, u ul.Cara Lazara. Takođe, biće moderno opremljena, sa manjim marketom kao dopunskim asortimanom prodaje, prema standardima za ovakve poslovne objekte.