Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Color Studio d.o.o. | Super Nova

Color Studio d.o.o.

COLOR STUDIO je preduzeće koje se bavi se distribucijom boja, fasada, lakova, tapeta, ljepila i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu. COLOR STUDIO predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima.


Kontakt

Tel: +387 59 240 – 900
Fax: +387 59 240 – 900
Email: colorstudiotb@gmail.com

Adresa

Adresa:
Herceg Stefana Kosače 9
Grad: Trebinje

COLOR STUDIO je preduzeće koje se bavi se distribucijom boja, fasada, lakova, tapeta, ljepila i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu. COLOR STUDIO predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima.

Zaposleni u ovoj firmi njeguju savremeni način poslovanja, koji podrazumjeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima.
Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u  COLOR STUDIO prodavnici videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene.

Ovakav povoljan odnos cijene i kvaliteta postiže se stabilnim odnosom sa dobavljačima i uspostavljanjem uzajamnog poverenja između zaposlenih i kupaca. U prodajnom objektu COLOR STUDIO nalazi se i miks mašine domaćih i inostranih proizvođača, koje svakom omogućavaju da brzo i lako dođe do željene nijanse.

Radi održavanja visokih standarda kvaliteta usluga i proizvoda, u COLOR STUDIO se po ugledu na sve uspešne svetske firme vrši kontinuirana edukacija zaposlenih.

WordPress Lightbox Plugin