Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
DOTEA Banja Luka | Super Nova

DOTEA Banja Luka

Dotea je trgovina sa višegodišnjim iskustvom u programu dječije opreme, odjeće, dodataka i igračaka poznatih svjetskih brendova, ali i Brita programa uređaja za pročišćavanje vode.


Kontakt

Tel:    +387 51 961 – 560
Email: dotea.bl@tel.net.ba

Adresa

Adresa:
Jovana Dučića 25
Grad: Banja Luka

Dotea je tvrtka s višegodišnjim iskustvom u programu dječje opreme, odjeće, dodataka i igračaka poznatih svjetskih brendova, ali i u Brita programu uređaja za pročišćavanje vode.

U moderno uređenom, te roditeljima i djeci prilagođenom ambijentu naših trgovina, možete se upoznati sa kompletnim asortimanom naših proizvoda, između čega izdvajamo neke od najpopularnih svjetskih brendova konačno dostupnim i kupcima u našoj zemlji. Prije svega tu su BABY-NOVA (Njemačka), Tommee Tippee (Velika Britanija), Baby Design (Poljska), ABC-Design (Njemačka), Maclaren (Velika Britanija), NANIA (Francuska), Britax-Romer (Njemačka), Maxi Cosi (Nizozemska), Quinny (Nizozemska), Safety 1st (Nizozemska), K’S Kids (Hong Kong), Tega Baby (Poljska), te njemački Brita proizvodi.

S navedenim renomiranim proizvođačima radimo direktan uvoz, čime smo u mogućnosti krajnjem kupcu ponuditi optimalnu cijenu usklađenu s kvalitetom po kojoj su ovi brendovi već odavno poznati širom svijeta, te se i na taj način istaknuti u sve većoj konkurenciji koja dolazi u naše krajeve.

U našim dućanima također pružamo savjetovanje roditeljima pri čemu naši stručni suradnici vode posebnu brigu o potrebama svakog roditelja, ali i o potrebama svakog djeteta čije je zadovoljavanje zapravo naša misija!

WordPress Lightbox Plugin