Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Hotel Jelena Banja Luka | Super Nova

Hotel Jelena Banja Luka

Hotel „Jelena“ Banja Luka nudi 54 prostrane, vrhunski opremljene sobe, posebno dizajniranu sobu za invalide, te 3 komforna profinjeno dizajnirana apartmana..


Kontakt

Tel:    +387 51 329 – 200
Tel:    +387 51 329 – 600
Email: recepcija@hotel-jelenabl.com

Adresa

Adresa:
Jovana Dučića 25
Grad: Banja Luka

Sve smještajne jedinice zadovoljavaju različite potrebe gostiju i uklapaju se u moderne standarde svjetskog hotelijerstva. Dekoraciju interijera soba čini drvo i paleta tkanina u prirodnim zagasitim tonovima. Brojne usluge i pogodnosti koje su postale standard savremenog hotelijerstva osiguravaju ugodan i bezbrižan boravak u hotelu. Sve sobe i apartmani su opremljene inteligentnim smartcard sistemom, elektronskim sefom, bežičnom internet konekcijom, direktnom telefonskom linijom, klima uređajem sa regulatorom temparature, mini-barom, satelitskim i kablovskim TV programom, fen i bade mantil. U cijenu noćenja uračunat je buffet doručak koji je oplemenjen doživljajem obilnog, zdravog i raznovrsnog doručka koji se poslužuje u hotelskom restoranu. U sklopu hotela nalaze se kongres sala kao i velnes centar.

WordPress Lightbox Plugin