Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Hotel Jelena Brčko | Super Nova

Hotel Jelena Brčko

Hotel Jelena sa nalazi u samom centru grada , udaljen od graničnog prelaza sa Republikom Hrvatskom oko 250 metara.U neposrednoj blizini su Dom kulture, Tržni centar Sloboprom’S kao i sve važnije ustanove i institucije Vlade Brčko Distrikta i dr. Hotel raspolaže sa četiri apartmana i tridesetdevet soba. Sobe su luksuzno opremljene sa francuskim ležajevima, sopstvenim kupatilom. Svi apartmani i sobe su klimatizovani , sa TV aparatom i mini barom.


Kontakt

Tel:    +387 49 232 – 850
Email: office@hotel-jelena.com

Adresa

Adresa:
Ulica
Grad: Banja Luka

Hotel „Jelena“ u svom sastavu ima 43 savremeno opremljene sobe, jednokrevetne, dvokrevetne i apartmane. Sve  smještajne jedinice zadovoljavaju različite potrebe gostiju i uklapaju se u moderne standarde svjetskog hotelijerstva.

Brojne usluge i pogodnosti koje su postale standard savremenog hotelijerstva osiguravaju ugodan i bezbrižan boravak u hotelu. Sve sobe i apartmani su opremljene inteligentnim smartcard sistemom, elektronskim sefom, bežičnom internet konekcijom, direktnom telefonskom linijom, klima uređajem sa regulatorom temparature, mini-barom, satelitskim i kablovskim TV programom, fen i bade mantil.

U cijenu noćenja uračunat je buffet doručak koji je oplemenjen doživljajem obilnog, zdravog i raznovrsnog doručka koji se poslužuje u hotelskom restoranu u periodu od 06:00 do 11:00 časova

WordPress Lightbox Plugin