Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Hotel Leotar | Super Nova

Hotel Leotar

Hotel posjeduje i 64 standardne jednokrevetne i dvokrevetne sobe, idealne za smještaj sportskih ekipa, školskih ekskurzija i organizovanih grupa turista. Svaka prostorija je klimatizovana, posjeduje kablovsku TV, telefon, mini bar, sef i bežični pristup Internetu.

Gostima su na raspolaganju dva restorana, 2 natkrivene terase i prostrani čuvani parking, 2 manje sale za sastanke, te kongresna sala sa opremom za projekcije (projektorom, projektnim platnom, DVD-om, plazma televizorom.) kapaciteta 200 osoba.


Kontakt

Tel: +387 59 261 – 086
Fax: +387 59 261 – 087
Email:
hotelleotar.marketing@paleol.net
hotelleotar.recepcija@paleol.net

Adresa

Adresa:
AdresaLuke Vukalovica 1
Grad: Trebinje

Trebinje, grad sa 260 sunčanih dana u godini idealan je kako u ljetnom tako i u zimskom periodu, a Hotel Leotar je pravi izbor za Vas.

Tradicija, iskustvo i modernizacija uklopljeni u savršeni prirodni scenario naša je formula za Vaš uspješan rad i odmor.
Hotel Leotar, nijemi svjedok trebinjske istorije, podignut je 1953. godine, inspirisan pretapanjem tradicionalnih motiva u savremeni kontekst. Uz priziv minulih vremena, sa arhitektonskim detaljima obojenim godinama, spoljašnji izgled Hotela čuva duh prošlog vremena, a unutra modernizovan, uređen po vrhunskim ugostiteljskim standardima raspolaže sa luksuznim smještajem od 25 soba i 10 apartmana. Hotel posjeduje i 64 standardne jednokrevetne i dvokrevetne sobe, idealne za smještaj sportskih ekipa, školskih ekskurzija i organizovanih grupa turista. Svaka prostorija je klimatizovana, posjeduje kablovsku TV, telefon, mini bar, sef i bežični pristup Internetu.

Gostima su na raspolaganju dva restorana, 2 natkrivene terase i prostrani čuvani parking, 2 manje sale za sastanke, te kongresna sala sa opremom za projekcije (projektorom, projektnim platnom, DVD-om, plazma televizorom.) kapaciteta 200 osoba. Kako bi se uvjerili u kvalitet usluge koju Vam možemo pružiti preporučujemo da na sajtu www.booking.com pogledate i slike našeg smještaja.

WordPress Lightbox Plugin