Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Hotel Nar | Super Nova

Hotel Nar

Hotel Nar je reprezentativan hotel čija ljepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je svega 800 metara.  Hotel je izmješten iz gradske vreve i gužve tako da omogućuje ugodan odmor i za oči i za dušu.
Pored izuzetne lokacije na kojoj se nalazi i visoke kategorije smještajnih kapaciteta, ekskluzivnost hotela “Nar” ogleda se i u kvalitetu usluga koje pružaju visoko profesionalni kadrovi.
Hotel ima 3 sprata sa 32 sobe, od čega je 1 apartman. Sve sobe su prosječne površine 25 m2, izuzev apartmana koji je površine 40 m2. Luksuznog su enterijera i svih neophodnih sadržaja za hotel sa 4 zvjezdice.


Kontakt

Tel: +387 59 226 – 600
Email:
info@hotel-nar.com
hotelnartrebinje@gmail.com

Adresa

Adresa:
Ulica Republike Srpske broj 35
Grad: Trebinje

Hotel Nar je reprezentativan hotel čija ljepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je svega 800 metara. Nalazimo se na samo 27 km od Dubrovnika, bisera Jadrana (Hrvatska) i 40 km od Herceg Novog (Crna Gora). Hotel je izmješten iz gradske vreve i gužve tako da omogućuje ugodan odmor i za oči i za dušu.

Pored izuzetne lokacije na kojoj se nalazi i visoke kategorije smještajnih kapaciteta, ekskluzivnost hotela “Nar” ogleda se i u kvalitetu usluga koje pružaju visoko profesionalni kadrovi. Hotel Nar je djelo renomiranog sarajevskog arhitekte Amira Vuka Zeca, dobitnika najviših priznanja i nagrada za dizajn.

Hotel ima 3 sprata sa 32 sobe, od čega je 1 apartman. Sve sobe su prosječne površine 25 m2, izuzev apartmana koji je površine 40 m2. Luksuznog su enterijera i svih neophodnih sadržaja za hotel sa 4 zvjezdice.

Kada je riječ o sadržajima unutar hotela,posjedujemo vinski bar, u kome su izložena poznata trebinjska vina i restoran površine 150 m2 u kome se služe tradicionalna hercegovačka jela i pića. Hotel raspolaže sa sopstvenim čuvanim parkingom, kapaciteta 30 mjesta.

Na ravnom krovu nalazi se prohodni krov na kome je smješten kafe bar sa otvorenom baštom, koji će gostima pružiti poseban ugođaj u prijatnoj i intimnoj atmosferi.

Bilo da ste u prolazu kroz Trebinje ili ste putnik namjernik ne propustite priliku da posjetite Hotel Nar i probate neke od naših sadržaja. Naše prijateljski raspoloženo osoblje će se potruditi da svaki Vaš boravak sa nama bude jedinstven i nezaboravan.

Hotel Nar raspolaže sa 70 udobnih ležajeva, raspoređenih u 31 sobu i 1 apartman.

Sve naše sobe opremljene su po svjetskim hotelskim standardima. Posjeduju IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktnu telefonsku liniju, mini barove, sefove i besplatni bežični pristup internetu.

Sobe svojim dizajnom, elegancijom i praktičnošću zadovoljavaju potrebe i gostiju sa najistančanijim ukusom. Sve sobe su nepušačkog karaktera.

Basic soba – francuski ležaj, IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktna telefonska linija, mini bar, sef i besplatan bežični pristup internetu. Dimenzije ležaja su 140.

Standard soba – francuski ležaj (standardna veličina), IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktna telefonska linija, mini bar, sef i besplatan bežični pristup internetu. Dimenzije ležaja su 160.

Standard Lux soba – francuski ležaj (king size) / dva odvojena ležaja, IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktna telefonska linija, mini bar, sef i besplatan bežični pristup internetu. Dimnzije ležaja su 180.

Superior soba –  francuski ležaj (king size) + jedan klasični ležaj. Posjeduje IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef i besplatan bežični pristup internetu. Dimenzije ležaja su 180.

Stakleni apartman – francuski ležaj (king size), IPTV, centralno grijanje/hlađenje, direktna telefonska linija, mini bar, sef i besplatan bežični pristup internetu. Dimenzije ležaja su 200. Površina apartmana je 40 m2.

 

* Za djecu do 12 godina boravak je besplatan za postojeći ležaj
*   Mogućnost popusta za grupne posjete uz dogovor

* U cijenu je uračunato:
– doručak
– boravišna taksa
– osiguranje

Za naše goste obezbjedili smo i mini teretanu.

Svaka soba i apartman ujedno su opremljeni ogrtačem, papučama i antialergijskim jastukom.

Prijava u sobu moguća je od 14 časova, a postoji i mogućnost kasne odjave u dogovoru sa Recepcijom.

Ukoliko gost boravi duže vremena u hotelu, obavezan je svakih sedam dana izmiriti svoj račun na blagajni Recepcije.

Dragocjenosti i novac molimo ostavite u sef u Vašoj sobi. Hotel ne odgovara za stvari ili dragocjenosti koje nisu ostavljene na čuvanje u sefu na Recepciji.

U predvorju hotela nalazi se suvenirnica.

WordPress Lightbox Plugin