M:Tel

Kompanija Mtel a.d. Banja Luka je specijalni partner projekta Super Nova.

Zahtjev za Super Nova debitnu platnu karticu, što podrazumijeva i priključenje Klubu lojalnosti, osim u poslovnicama Nove banke, možete podnijeti i na 54 prodajna mjesta kompanije Mtel.


Kontakt

Tel: +387 66 101 – 010
Email: korisnicki.servis@mtel.ba

Adresa

Adresa:
Mladena Stojanovića 8
Grad: Banja Luka

Kompanija Mtel a.d. Banja Luka je specijalni partner projekta Super Nova.

Zahtjev za Super Nova debitnu platnu karticu, što podrazumijeva i priključenje Klubu lojalnosti, osim u poslovnicama Nove banke, možete podnijeti i na 54 prodajna mjesta kompanije Mtel.

Kompanija Mtel, jedan od tri nacionalna telekom operatera u Bosni i Hercegovini, nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka.

Pored omogućavanja visokokvalitetnih usluga i primjene savremenih informacionih tehnologija, m:tel mnogo ulaže u sport, kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte, te poslujući društveno odgovorno utiče na razvoj pravih vrijednosti u svom okruženju. Od privatizacije većinskog dijela kompanije, do danas, m:tel je ostvario zapažene poslovne rezultate što potvrđuje rekordan broj od preko 1 800 000 prijatelja i korisnika svih usluga.

M:tel prodajna mjesta