Obavještenje o dobitnicima prvog kruga nagradne igre

Dana 8. juna 2018. godine, u prostorijama Nove banke, u prisustvu tročlane komisije, obavljeno je izvlačenje prvog kruga dobitnika nagradne igre “Kad Super Nova kartica plati, mehanizam nagradu ti vrati”. Dobitnici gradskog bicikla su: Sunčica Munćan iz Brčkog, Miodrag Golić iz Milića, Muamer Džananović iz Sarajeva-Novi Grad i Nela Mitrović iz Bijeljine. Čestitamo srećnim dobitnicima! Drugi krug izvlačenja nagrada održaće se 6. jula 2018. godine. Za više informacija možete nam se obratiti putem besplatnog info telefona 080050011, a o pravilima nagradne igre možete se informisati na stranici:
http://www.novabanka.com/Saopstenja-za-javnost/1591/Nagradna-igra-za-klijente-Nove-banke.shtml

Vaša Nova banka

 

Nagradna igra za klijente Nove banke

„Kad Super Nova kartica plati, mehanizam nagradu vam vrati!“

Nova banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, organizuje nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra će trajati od 2.5. do 30.7.2018. godine. Svakom transakcijom plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM, korisnici kartica ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri.

Tokom prva dva mjeseca trajanja nagradne igre, Nova banka će nagraditi srećne dobitnike sa dva bicikla, dok je glavna nagrada automobil Toyota Aygo. Izvlačenje glavne nagrade održaće se 10.8.2018. godine, u prostorijama Banke, a spisak srećnih dobitnika biće objavljen na stranici Banke http://www.novabanka.com.

Super Nova beskontaktne (debitne ili kreditne) kartice, prilikom svake kupovine, pored učešća u nagradnoj igri, nude i mnoge druge pogodnosti. Posebna pogodnost za korisnike je sakupljanje bodova koje dodjeljuje Banka tokom svake transakcije plaćanja, kao i sakupljanje dodatnih bodova koje dodjeljuju partneri Kluba lojalnosti. Sakupljeni bodovi se pretvaraju u novčanu protivvrijednost koja se može iskoristiti prilikom plaćanja kod partnera Kluba lojalnosti. Ostale važne pogodnosti su odloženo plaćanje do 24 rate, bez kamate, kod partnera s kojima Banka ima sklopljen dodatni Ugovor o plaćanju na rate (važi za Super Nova kreditnu karticu), mogućnost priliva sredstava iz inostranstva direktno na karticu i besplatno SMS obavještenje o transakcijama.

Pravila nagradne igre (Nezavisne Novine)

Pravila nagradne igre (Brčko Distrikt)

WordPress Lightbox Plugin