Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Pogodnosti | Super Nova

Pogodnosti

Usluge određene banke u nekom obliku ste sigurno već koristitili, ali uvijek je dobro saznati šta možete još bolje, sigurnije i jednostavnije. Super Nova kartice donose niz prednosti za svoje korisnike, a  ako još nemate Super Nova karticu, sada je pravo vrijeme da postanete korisnik!

Kako se mogu koristiti Super Nova kartice?

Kartice se mogu koristiti za plaćanje i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, plaćanje na Internetu, rezervaciju hotelskog smještaja i avionskih karata. Kao dodatnu pogodnost, Super Nova kartice nude i mogućnost priliva novca iz inostranstva direktno na karticu putem Money Send servisa.

Prva platna kartica sa programom nagrađivanja korisnika u vidu sakupljanja i trošenja bodova

Super Nova kartica predstavlja prvu platnu karticu ovakve vrste u BIH, koja pored osnovnih prednosti nudi i mogućnost sakupljanja i trošenja bodova prilikom svake kupovine. Svi korisnici Super Nova kartica automatski postaju članovi Kluba lojalnosti Super Nova, što im nudi mnoštvo pogodnosti.

Ostvarite dodatne bodove kod partnera Kluba lojalnosti

Sakupljajte bodove prilikom svake transakcije. Broj bodova će se uvećavati nakon svake transakcije koju obavite, bilo da se radi o plaćanju na internetu, kupovini robe i plaćanju usluga u zemlji ili inostranstvu. Bodovi sa Vaše debitne i kreditne kartica, kao i svih dodatnih kartica se sabiraju.

Ostvarite dodatne bodove kod partnera Kluba lojalnosti

Prilikom svake transakcije, pored bodova kojima Vas nagrađuje Nova banka, broj bodova će se uvećati za dodatne bodove partnera. To znači da ćete kupovinom u mreži partnera imati mogućnost sakupljanja duplih bodova.

Zaboravite na gotovinu. Kupite sve što poželite.

Zahvaljujući trenutnom pristupu vlastitom novcu, uz Super Nova kartice smanjuje se potreba nošenja gotovine. Ujedno se osjećajte sigurnije, jer ne morate sa sobom nositi veće iznose gotovine i ne morate čekati u redovima za podizanje novca.

Plaćanje kreditnom karticom na rate bez kamate do 24 rate

Kupite sad. Plaćajte dio po dio. Bez kamata.

supernova-placanje-na-rateSuper Nova kreditnu karticu možete svakodnevno koristiti u Vašoj omiljenoj trgovini ili na nekom od mnogo mjesta gdje je ugovoreno plaćanje na rate Super Nova kreditnim karticama. Sami odaberite kod trgovca broj rata i plaćajte bez kamata ili dodatnih troškova obrade.

Zašto koristiti Super Nova kartice Nove banke?

Super Nova kartice služe prvenstveno za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima, te za podizanje gotovine na bankomatima i POS terminalima.  Kartice se mogu koristiti i za kupovinu putem interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata, kao i za prilive iz inostranstva direktno na karticu.

Dozvoljeno prekoračenje do 5 plata

Uz Super Nova karticu iskoristite mogućnost dozvoljenog prekoračenja i vršite plaćanja do maksimalnog iznosa od 5 plata.

Sakupljanje bodova prilikom svake transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu i na internetu

Sakupljajte bodove prilikom svake transakcije. Broj bodova će se povećati nakon svake transakcije koju obavite, bilo da se radi o plaćanju na internetu, kupovini robe i plaćanju usluga u zemlji ili inostranstvu. Bodovi sa Vaše debitne i kreditne kartice, kao i svih dodatnih kartica se sabiraju.

Beskontaktna platna kartica. Evolucija je počela.

beskontaktna-ikonicaBeskontaktna platna kartica je posebna funkcionalnost Super Nova kartice koja koristi najnoviju tehnologiju plaćanja i omogućava jednostavnije, brže i sigurnije plaćanje na svim uređajima za prihvat beskontaktnih kartica, bilo gdje u zemlji ili svijetu.

Kartica funkcioniše tako što se prilikom plaćanja računa kartica prisloni na uređaj za prihvat kartica i kada se oglasi zvučni signal, transakcija je gotova. Na prodajnim mjestima gdje ne postoje uređaji za prihvat beskontaktnih kartica, beskontaktnu kartica se može koristiti na uobičajan način.

Besplatno osiguranje kartice. Sigurnosti nikad dosta!

Ako Vam ukradu karticu, izgubite je ili oštetite, budite bez brige jer sve Super Nova kartice su osigurane.

I ne samo to, ako izgubite lična dokumenta zajedno sa karticom i ona su pokrivena osiguranjem. Osiguranje podrazumjeva osiguranje finansijskog gubitka usljed krađe/gubitka kartice, fizičkog otuđenja novca podignutog na bankomatu i skimminga do 1.000 KM godišnje, kao i naknada troškova izrade izgubljene kartice i ličnih dokumenata do 100 KM godišnje i za karticu i za dokumente.

Dodatno, kod kreditne kartice je pokriven rizik gubitka života i trajne invalidnosti do iznosa od 1.000,00 KM godišnje.

Besplatno SMS obavještenje. Kontrolišite svaku transakciju.

Nakon svake transakcije dobićete besplatno SMS obavještenje o izvršenom plaćanju ili podizanju gotovine. Budite uvijek obavješteni!

Hitna zamjena kartice i hitna isplata gotovine u inostranstvu

Uz Super Nova platne kartice budite bez brige kada krenete na put. Za svakog korisnika smo obezbijedili hitnu zamjenu kartice i hitnu isplatu gotovine u inostranstvu. Zamjenska kartica se isporučuje u roku od jednog dana u SAD-u, a u roku od dva dana u ostalim zemljama, a nakon potvrde Banke izdavaoca. Hitna isplata gotovine se organizuje 15 minuta nakon potvrde Banke izdavaoca, a sama isplata se vrši na više od 250.000 lokacija Western Union-a u svijetu, a najkasnije u roku od 2 sata. Detalje vezane za troškove možete vidjeti u informacionim listovima.

Dodatne pogodnosti koje ti daje MasterCard

Kompanija MasterCard je korisnicima MasterCard World Super Nova kartica omogućila pristup nizu različitih pogodnosti koje se ogledaju u brojnim popustima prilikom putovanja, kupovine i slično.

WordPress Lightbox Plugin