Sakupljanje Super Nova bodova

Šta znači sakupljanje bodova?

Korisnici Super Nova kartica Nove banke ostvaruju bodove prilikom svake transakcije plaćanja. Za svaku transakciju plaćanja Nova banka  korisnike nagrađuje bodovima a dodatnim bodovima Vas nagrađuju i Partneri Kluba lojalnosti za sve transakcije obavljene na njihovim prodajnim mjestima.

Kako da sakupljam bodove?

Bodovi se automatski sakupljaju nakon transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu i na internet. Svi bodovi se vode na jedinstvenom računu klijenta. Bodovi ostvareni po osnovu korišćenja debitnih, kreditnih i dodatnih kartica se sabiraju čime se ubrzava proces skupljanja bodova.

Obračunska vrijednost boda i obračunski interval

Obračunski period traje od 01.01. do 31.12. u kojem možete iskoristiti sakupljene bodove. Po isteku obračunskog perioda, bodovi se poništavaju. Obračunska vrijednost boda je 0,01 KM, broj bodova zavisi od Partnera a u tabeli je naveden primjer sakupljanja bodova.

Kako da provjerim stanje bodova ?

Stanje bodova možete provjeriti na: na stranici www.supernovakartica.ba, na prodajnim mjestima Partnera Kluba lojalnosti, kao i besplatnim pozivanjem Call Centra Nove banke na 0800 500 11.

Uključite cijelu svoju porodicu u sakupljanje bodova i ostvarite još više bodova za kupovinu! Budite tim, sakupljajte bodove i ostvarite najveće uštede!

Korisnicima Super Nova kartice je omogućeno da ovlaste i druga lica da koriste dodatne kartice, koje su vezane za račun osnovne kartice. Dodatna kartica omogućava sakupljanje bodova kao i Vaša glavna kartica. Sakupljeni bodovi putem svih kartica se generišu na jedan račun. Dodatnu karticu možete dati najbližim članovima porodice i odrediti limit po dodatnoj kartici. A putem SMS usluge možete pratiti svaku transakciju po bilo kojoj kartici.

Primjer sakupljanja bodova

Primjer mjesečne potrošnje debitnom karticom

Primjer mjesečne potrošnje kreditnom karticom

Recimo da u prodavnici sportske opreme, partnera Kluba lojalnosti Super Nova, kupite sportsku opremu u vrijednosti od 250 KM i platite debitnom Super Nova karticom. Za obavljenu kupovinu dobijate ukupno 821,42 bodova. i to, od partnera dobijate 750 bodova (250 KMx3 boda=750 bodova), a od Banke 71,42 bodova (250 KM/7 KMx2 boda=71,42). Kako obračunska vrijednost boda iznosi 0,01 KM, to znači da ukupno dobijate 8,21 KM (821,42 bodova x 0,01 KM = 8,21 KM).