Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Sakupljanje Super Nova bodova | Super Nova

Sakupljanje Super Nova bodova

Šta znači sakupljanje bodova?

Korisnici Super Nova kartica Nove banke ostvaruju bodove prilikom svake transakcije plaćanja. Za svaku transakciju plaćanja Nova banka  korisnike nagrađuje bodovima a dodatnim bodovima Vas nagrađuju i Partneri Kluba lojalnosti za sve transakcije obavljene na njihovim prodajnim mjestima.

Kako da sakupljam bodove?

Bodovi se automatski sakupljaju nakon transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu i na internet. Svi bodovi se vode na jedinstvenom računu klijenta. Bodovi ostvareni po osnovu korišćenja debitnih, kreditnih i dodatnih kartica se sabiraju čime se ubrzava proces skupljanja bodova.

Obračunska vrijednost boda i obračunski interval

Obračunski period traje od 01.01. do 31.12. u kojem možete iskoristiti sakupljene bodove. Po isteku obračunskog perioda, bodovi se poništavaju. Obračunska vrijednost boda je 0,01 KM, broj bodova zavisi od Partnera a u tabeli je naveden primjer sakupljanja bodova.

Kako da provjerim stanje bodova ?

Stanje bodova možete provjeriti na: na stranici www.supernovakartica.ba, na prodajnim mjestima Partnera Kluba lojalnosti, kao i besplatnim pozivanjem Call Centra Nove banke na 0800 500 11.

Uključite cijelu svoju porodicu u sakupljanje bodova i ostvarite još više bodova za kupovinu! Budite tim, sakupljajte bodove i ostvarite najveće uštede!

Korisnicima Super Nova kartice je omogućeno da ovlaste i druga lica da koriste dodatne kartice, koje su vezane za račun osnovne kartice. Dodatna kartica omogućava sakupljanje bodova kao i Vaša glavna kartica. Sakupljeni bodovi putem svih kartica se generišu na jedan račun. Dodatnu karticu možete dati najbližim članovima porodice i odrediti limit po dodatnoj kartici. A putem SMS usluge možete pratiti svaku transakciju po bilo kojoj kartici.

Primjer sakupljanja bodova

Primjer mjesečne potrošnje debitnom karticom

Primjer mjesečne potrošnje kreditnom karticom

Recimo da u prodavnici sportske opreme, partnera Kluba lojalnosti Super Nova, kupite sportsku opremu u vrijednosti od 250 KM i platite debitnom Super Nova karticom. Za obavljenu kupovinu dobijate ukupno 821,42 bodova. i to, od partnera dobijate 750 bodova (250 KMx3 boda=750 bodova), a od Banke 71,42 bodova (250 KM/7 KMx2 boda=71,42). Kako obračunska vrijednost boda iznosi 0,01 KM, to znači da ukupno dobijate 8,21 KM (821,42 bodova x 0,01 KM = 8,21 KM).

WordPress Lightbox Plugin