Trošenje Super Nova bodova

Kako mogu trošiti bodove?

Trošenje bodova je omogućeno isključivo kod Partnera Kluba lojalnosti.  Korisnici Super Nova kartice isključivo tokom kupovine mogu trošiti bodove na način da robu ili usluge plaćaju bodovima. Ono što je potrebno da uradite, jeste da prije samog plaćanja računa naglasite da želite da potrošite sve ili dio bodova,.

Npr. Korisnik kartice je sakupio 5.000 bodova, odnosno  50 KM protivvrijednosti. Prije transakcije plaćanja računa potrebno je da naglasi prodavaču da želi da koristi i bodove. Tokom transakcije plaćanja će se prvo završiti transakcija potrošnje bodova, a nakon toga transakcija plaćanja.

Kako da pratite svoju potrošnju!

Ovdje u svakom trenutku možete saznati podatke o svojoj potrošnji.

Saznaj više >>

Stanje bodova možete provjeriti na više načina: 

  • klikom na link,
  • na prodajnim mjestima Partnera,
  • kao i besplatnim pozivanjem Call Centra Nove banke na 0800 500 11.

Bez ograničenja!

Korisnici Super Nova platnih kartica bodove mogu da troše bez ograničenja u okviru obračunskog perioda, a najkasnije do 31.12. u toku godine. To znači da niste ograničeni brojem bodova koje morate da sakupite,  tj. prve sakupljene bodove možete da trošite kod bilo kog Partnera programa ili možete da ih sakupljate do određenog trenutka kada ćete ih iskoristiti. Sa Super Nova platnim karticama bodove možete trošite na sve proizvode kod naših Partnera.

Spisak partnera