Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Uručena glavna nagrada Toyota Aygo u okviru nagradne igre za Super Nova kartice | Super Nova
Aug 28

Uručena glavna nagrada Toyota Aygo u okviru nagradne igre za Super Nova kartice

Uručena glavna nagrada za korisnike Super Nova kartica Nove banke

Toyota Aygo ide u Foču

Nova banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard, u periodu od 2.5. do 30.07.2018. godine, organizovala nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Svakom transakcijom plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM, korisnici kartica ostvarili su pravo učešća u nagradnoj igri.

Tokom prva dva mjeseca trajanja nagradne igre, Nova banka je nagradila srećne dobitnike sa po četiri bicikla, dok je glavna nagrada bila automobil Toyota Aygo. Izvlačenje dobitnika glavne nagrade kompjuterskim putem održano je 10.8.2018. godine, u prostorijama Banke. Tom prilikom tročlana Komisija je konstatovala da je 11.519 klijenata steklo pravo učešća, a u izvlačenju je učestvovao 97.408 elektronskih kupona.

„Nova banka iz godine u godinu bilježi značajan rast korisnika platnih kartica, kao i rezultata po svim segmentima poslovanja, te je nagradna igra koju smo organizovali zajedno sa kompanijom Mastercard samo jedan od načina kojim želimo da nagradimo lojalnost i povjerenje korisnika naših usluga. I u narednom periodu planiramo uvođenje novih, kao i dalje razvijanje već postojećih savremenih bankarskih usluga, kako iz segmenta kartičarstva tako i u drugim područjima, zahvaljujući kojima ćemo klijentima ponuditi dodatne pogodnosti i prednosti u korištenju naših usluga. Srećnoj dobitnici Ognjenki Simović iz Foče čestitamo na osvojenoj nagradi i želimo joj mnogo srećno i sigurno pređenih kilometara sa Toyotom Aygo“ izjavio je dr Milan Radović, predsjednik Uprave Nove banke.

Dobitnica glavne nagrade Ognjenka Simović uz veliko oduševljenje je istakla da je korisnik usluga Nove banke već tri godine i da nije mogla ni da očekuje da će baš ona biti srećna dobitnica glavne nagrade. Naglasila je da je veoma zadovoljna uslugama Nove banke, koja ne samo da nudi konkurentne uslove za bankarske proizvode, već da ima i izuzetno ljubazno osoblje i da na ovako lijep način nagrađuje i daruje svoje vijerne klijente.

Da su korisnici usluga Nove banke prepoznali pogodnosti koje Super Nova kartice nude potvrđuje podatak da je u prošloj 2017. godini Nova banka postigla značajan rast izdatih Super Nova kartica u odnosu na 2016. godinu i to za debitne kartice ostvaren je rast za 85,92%, dok broj izdatih kreditnih kartica povećan za 125%.

Super Nova beskontaktne (debitne ili kreditne) kartice, prilikom svake kupovine, nude brojne pogodnosti. Posebna pogodnost za korisnike je sakupljanje bodova koje dodjeljuje Banka prilikom svake transakcije plaćanja, kao i sakupljanje dodatnih bodova koje dodjeljuju partneri Kluba lojalnosti. Sakupljeni bodovi se pretvaraju u novčanu protivvrijednost koja se može iskoristiti prilikom plaćanja kod partnera Kluba lojalnosti. Ostale važne pogodnosti su odloženo plaćanje do 24 rate, bez kamate, kod partnera s kojima Banka ima sklopljen dodatni ugovor o plaćanju na rate (važi za Super Nova kreditnu karticu), mogućnost priliva sredstava iz inostranstva direktno na karticu i besplatno SMS obavještenje o transakcijama.

Banja Luka, 28.8.2018. godine

WordPress Lightbox Plugin