Warning: chmod(): No such file or directory in /home/superkartica/public_html/wp-includes/plugin.php(484) : runtime-created function on line 1
Škorpion | Super Nova

ZTRZ “ŠKORPION”

Zlatarska radnja Škorpion se bavi prodajom nakita od 14 karatnog zlata, izradom vjenčanih burmi sa i bez dragog kamenja, kao i izradom unikatnog i nakita po vašoj želji i dizajnu. Takođe u našoj ponudi se nalazi i veliki izbor modnih satova svjetskih brendova. Naročitu pažnju posvjećujemo i popravci nakita koja se obavlja u specijalizovanoj radionici i sa stručnim osobljem sa dugogodišnjim iskustvom.


Kontakt

Tel: +387 55 202 – 307
Email: zlatarskorpion.bn@gmail.com

Adresa

Adresa:
Miloša Crnjanskog 6
Grad: Bijeljina

Zlatarska radnja Škorpion se bavi prodajom nakita od 14 karatnog zlata, izradom vjenčanih burmi sa i bez dragog kamenja, kao i izradom unikatnog i nakita po vašoj želji i dizajnu. Takođe u našoj ponudi se nalazi i veliki izbor modnih satova svjetskih brendova kao što su: Armani, Cavalli, Diesel, Police, Fossil, Casio, DKNY, Hello Kitty itd. Pored navedenih satova posjedujemo i veliku kolekciju modnog nakita od istoimenih firmi.

Naročitu pažnju posvjećujemo i popravci nakita koja se obavlja u specijalizovanoj radionici i sa stručnim osobljem sa dugogodišnjim iskustvom. Naša firma se bavi i otkupom zlata ( takozvano staro-lom zlato) a cijene su uvijek najbolje i najpovoljnije u trenutku vaše prodaje! Sve ovo možete provjeriti i uvjeriti se u našu uslugu lično vašim dolaskom u naš poslovni prostor u ulici Miloša Crnjanskog, u pješačkoj zoni, kao i izvršiti vašu narudžbu putem telefona ili na naš e-mail.
Ljubazno i stručno osoblje će vam izaći u susret i uraditi sve da vaša želja bude ispunjena do najmanje sitnice.
Dođite i uvjerite se! Vaš Zlatar ŠKORPION

WordPress Lightbox Plugin